tirsdag 27. august 2013

Da våkner Ledelse 2.0 opp igjen!

Da har jeg jobbet 2 år med prosjekt Comperio, en jobb som har tatt veldig mye tid og energi. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å blogge mens jeg jobbet med å snu om bedriften, men fokuset og tiden strakk dessverre ikke til. 

På fredag hadde jeg min siste dag i Comperio, og jeg jobber nå videre med mitt Ledelse 2.0 konsept mens jeg ser etter nye muligheter og prosjekter å ta tak i. Jeg vet at den tradisjonelle rollemodellen for ansatte er å jobbe lenge (10 år?) med samme oppgave, men jeg erkjenner at jeg er skrudd sammen på en annen måte. 

Det som er bra for dere, er at jeg er full av nye teorier og modeller som jeg ivrer etter å skrive om: 
  • Kunnskapsflyt i en organisasjon og hvordan ledere bør plassere seg
  • Ulemper med den hierarkiske modellen
  • Fremtidens organiseringsform
  • Krav til kunnskapslederen
  • Godfotteorien og personlighetstyper
  • Systemtenkning for problemsløsning
  • Hvor mye betyr kompetansen og evnene til den enkelte ansatte?
  • Beyond Budgeting
  • Salg av kunnskap
Kjenner jeg meg selv rett, så vil nye blogger bli trigget av de gamle!

Du er herved hjertelig velkommen som leser av mine nye tanker om effektiv kunnskapsledelse. 

mvh Rune

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar